Το christonia.gr παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής στις 2 παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Πώληση λανθασμένου προϊόντος με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του christonia.gr
  2. Αποστολή προϊόντος κακής ή/και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του christonia.gr

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο καταναλωτής μπορεί να επιστέψει το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα παραλαβής. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, το christonia.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Εφ’ όσον καλυφθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, η επιστροφή του προϊόντος γίνεται δεκτή και ο καταναλωτής δικαιούται είτε να λάβει πιστωτικό υπόλοιπο ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων της επιλογής του από το christonia.gr, είτε να λάβει πίσω το αντίτιμο με τον ίδιο τρόπο που εξοφλήθη η παραγγελία. Στην περίπτωση που η αγορά είχε γίνει μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας τότε θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής, αντίστοιχη πίστωση της κάρτας και όχι επιστροφή μετρητών.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το christonia.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ένας καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, δικαιούται να απορρίψει το αίτημα επιστροφής ακόμα και αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

  • Σε περίοδο προσφορών ή σε εκπτωτικά προϊόντα αλλαγές δεν γίνονται.
  • Για αλλαγές, πάντα ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα της επομένης αποστολής.
  • Εάν ο πελάτης επιλέξει άλλον τρόπο αποστολής ή δικής του επιλογής εταιρεία μεταφορών, τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  • Όλες οι αλλαγές γίνονται πάντα, κατόπιν έγκαιρης συνεννοήσεως με την εταιρία.
  • Χρησιμοποιημένα προϊόντα ή προβληματικά προϊόντα υπαιτιότητας του πελάτη δεν θα γίνονται δεκτά και η εταιρία σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη.
  • Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος η χρέωση γίνεται αναλόγως το τιμολογιακό ύψος της παραγγελίας.
  • Σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης των όρων χρήσης, αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο πριν την αποστολή – παραλαβή των προϊόντων.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδριανού 83, Πλάκα 105 56 Αθήνα

ΤΗΛ. 211 183 7890

Υπεύθυνος: Κα Νάκου Μαρία