Γενικά

H παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), της εταιρείας με την επωνυμία «ΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ» και (ΑΦΜ 079024450, ΔΟΥ 1101 – ΑΘΗΝΩΝ Α’), εφεξής αναφερόμενη, για λόγους συντομίας, ως «christonia.gr», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός ΑΔΡΙΑΝΟΥ,  αριθμ. 83, ΤΚ 10556,   τηλ. 211 183 7890,  e-mail: info@christonia.gr, για την κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με δυνατότητα ενημέρωσης για τα προσφερόμενα προϊόντα, καθώς και πραγματοποίησης αγορών, κατόπιν εξ αποστάσεως διαδικτυακής ή τηλεφωνικής παραγγελίας προϊόντων επί πληρωμή, υπό την επιφύλαξη επάρκειας των αποθεμάτων.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί ή προχωρήσει σε αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα christonia.gr
Ο πελάτης θεωρείται ότι αποδέχεται τους όρους χρήσης ανεπιφύλακτα όπως εκάστοτε ισχύουνε κάθε περίπτωση χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος christonia.gr
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να ανανεώσουμε τους όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.
Οι αλλαγές ισχύουν αυτόματα με την ανάρτηση σε αυτήν την σελίδα. Το christonia.gr έχει τη δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων του.

 

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Κάθε πελάτης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος ή προβαίνει σε τηλεφωνική παραγγελία στους αριθμούς 211 183 7890 και ώρες 09:00 έως 17:00 κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους ωφελεί να αποφύγει την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή ή τηλεφωνική παραγγελία συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας σύμβασης και όλων των όρων.  Η εταιρία και ο πελάτης συνομολογούν και συναποδέχονται για τα συναλλακτικά ήθη και λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος και της ιστοσελίδας. Ο εκάστοτε χρήστης δεσμεύεται πως  δεν θα χρησιμοποιήσει σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα, ιστοσελίδα της christonia.gr για αποστολή e-mail ή για να δημοσιεύσει, δημοσιοποιήσει, κοινοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο και ενέργεια περιεχόμενο ή τμήμα αυτού, το οποίο κρίνεται ακατάλληλο, ανήθικο, συκοφαντικό, προσβλητικό, απειλητικό, βλαβερό, ή να αποτελεί παραβίαση απορρήτου κατά οποιονδήποτε τρόπο η έννοια. Η εταιρία μας έχει δικαίωμα μεταβολής των τιμών και προϊόντων χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση. Τυχόν ορθογραφικά λάθη η αστοχία τεχνολογική θα διορθώνετε χωρίς καμία άλλη υποχρέωση εκ μέρους της christonia.gr.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) (ο χρόνος παράδοσης για εκτός μεγάλων πόλεων ποικίλει αναλόγως την τοποθεσία και τις δυνατότητες της μεταφορικής την στιγμή εκείνη). Υπηρεσίες παράδοσης και αποστολής θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σάββατου, Κυριακής και αργιών.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 1. Με φυσική παρουσία στο κατάστημα
 2. Με εταιρία ταχυμεταφορών (courier)και χρέωση για όλη την Ελληνική επικράτεια.
 3. Με εταιρία ταχυμεταφορών(courier) και χρέωση του πελάτη, για χώρες εκτός Ελλάδας. Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιείται από 1-3 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για αποστολές εσωτερικού.

Ενώ για αποστολές εντός της πόλης των Αθηνών δύναται να πραγματοποιούνται αυθημερόν με κάποια επιπλέον χρέωση.

Η εταιρία smallsmartsmile.gr ενημερώνει άμεσα για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, καθώς και για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία.

Σε περίπτωση μη επαρκούς αποθέματος προϊόντων ο πελάτης θα ενημερώνεται από την εταιρία μας για την μελλοντική διαθεσιμότητα, καθώς και για εναλλακτική λύση, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του πελάτη.

(Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ)

Για τυχόν καθυστερήσεις ή καταστροφές που οφείλονται σε ανωτέρα βία η christonia.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 • Η οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται δεκτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier).
 • Τα δε προϊόντα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και χωρίς να έχουν αποκοπεί οι ενδείξεις τους (καρτελάκια).
 • Σε περίοδο προσφορών ή σε εκπτωτικά προϊόντα αλλαγές δεν γίνονται.
 • Για αλλαγές, πάντα ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα της επομένης αποστολής.
 • Το σύνολο της χρέωσης γίνεται κατά την παράδοση της δεύτερης αποστολής.
 • Εάν ο πελάτης επιλέξει άλλον τρόπο αποστολής ή δικής του επιλογής εταιρεία μεταφορών, τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
 • Σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης των όρων χρήσης, αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές.
 • Όλες οι αλλαγές γίνονται πάντα, κατόπιν έγκαιρης συνεννοήσεως με την εταιρία.
 • Χρησιμοποιημένα προϊόντα ή προβληματικά προϊόντα υπαιτιότητας του πελάτη δεν θα γίνονται δεκτά και η εταιρία σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη.
 • Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος η χρέωση γίνεται αναλόγως το τιμολογιακό ύψος της παραγγελίας.
 • Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο πριν την αποστολή – παραλαβή των προϊόντων.

Φόρμα Αιτήματος Επιστροφής Προϊόντος

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδριανού 83, Πλάκα 105 56 Αθήνα

ΤΗΛ. 211 183 7890

Υπεύθυνος: Κα Νάκου Μαρία

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 1. Για παραλαβή από το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε / εξοφλήσετε με οποιοδήποτε τρόπο  (μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.)
 2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.
 3. Πιστωτική / χρεωστική κάρτα.
 4. Viva payments.
 5. Αντικαταβολή (μόνο για πελάτες εντός της ελληνικής επικράτειας)

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Ο σεβασμός στην ιδιωτικότητα σας και η διαχείριση, προστασία και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων αποτελούν για την christonia.gr προτεραιότητα. Η εταιρία έχει θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων η οποία περιλαμβάνει και την Πολιτική cookies ως ενιαίο κείμενο και αναπόσπαστο τμήμα της με σκοπό να ενημερώσει για το είδος των δεδομένων που συλλέγει ή παράγει για εσάς που επισκέπτεστε ή αγοράζετε από το christonia.gr ή γίνεστε μέλος μας ή υπό οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα σας κάνετε χρήση των υπηρεσιών της christonia.gr ή συμμετέχετε σε προωθητικές ή άλλες ενέργειες της ή κάνετε χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) της christonia.gr ή άλλως για τον σκοπό συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων σας και τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων αυτών και τους αποδέκτες τους, για τα δικαιώματα και τις επιλογές σας στα προσωπικά σας δεδομένα καθώς και τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας για κάθε ζήτημα που τυχόν σας απασχολεί σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Όλα τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων κείμενων σχεδίων, εικόνων, φωτογραφιών και επεξεργασίας αυτών, γραφικών, προϊόντων και υπηρεσιών είναι πνευματική ιδιοκτησία της christonia.gr και υπόκειται σε προστασία σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, Ευρωπαϊκού δικαίου και όλων των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύτε ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταφορά, μεταποίηση. Οποιαδήποτε από τις παραπάνω ενέργειες επιτρέπεται μόνον κατόπιν αδείας της christonia.gr. Όλα τα λογότυπα, τα διακριτικά σήματα, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά και προστατεύονται από τους Ελληνικούς Ευρωπαϊκούς και διεθνείς νομούς περί εμπορικών σημάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από Δευτέρα-Σάββατο ώρες καταστημάτων στο τηλ. 211 183 7890